ANKARA / AKYURT - Saracalar Ortaokulu

ÖĞRENCİLERİMİZ M.T.A MÜZESİNİ GEZDİLER . BU YOLLA UFUKLARINI GENİŞLETTİLER

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZ GÜNE FİZİKSEL AKTİVİTE İLE BAŞLAMAKTADIR.

Eyl

15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜNÜ KUTLADIK TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET , GAZİLERİMİZE SAĞLIKLAR DİLİYORUZ

Eyl

GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADIK. TÜM GAZİLERİMİZE SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİZ.

Eyl

İlkÖğretim Haftası Büyük bir coşkuyla Kutlandı.

Mrt

Okulumuz Bilecik İli ve bazı Avrupa ülkeriyle katıldığı  e-Twinning etkinlik yarışmasında8.sınıflarda birincilik ve 7. sınıflarda ikincilik kazandı. Öğretmenimiz Makbule ATMACA ve yarışan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Öğretmenlerimiz Regaib AKBULUT, Figen ASLAN ve Burcu MORKAN BİLGE, 3/A, 4/A ve 5/A sınıfı öğrencilerimizle Mehmed Akif Kültür Evi, Eski Meclis ve Mehmetçik Lokaline gezi düzenlediler. Öğrencilerimiz gezererk, görerek, araştırarak hem öğrenmiş hem de eğlenmiş oldular. Onlara bu imkanı sağlayan öğretmenlerimize ve yetkililere teşekkür ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması saygı duruşu ve İstiklal Marşımız´ın okunması, Okul Müdürü Seçkin BALCI´nın yaptığı konuşmanın ardından hazırlanan programın sunulmasıyla devam etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm gazilerimize saygılarımızı sunuyoruz.

Kas

7/A ve 7/B sınıflarımız öğretmenleri öğretmenleri  Burcu MORKAN BİLGE ve Emrullah GÜLTEKİN eşliğinde Ali Kuşçu Bilim Merkezi´ne okul gezisi yaptılar. Öğretmenlerimizeetkinlik için teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuzun komşu paydaşı firma sahibi Sayın Onur SUER ve Müdürü Sayın Can AKTOR´ un destekleriyle, Okul Müdürümüz Seçkin BALCI´ nın başlattığı bakım onarım çalışmaları hızla devam ediyor. Tüm pencerelerimize açılabilir güvenlik kilitleri takılıyor. Anasınıfına uygun olmayan lavabolarımız ve muslukları değiştirildi. Ayrıca zeka oyunları ve proje hazırlama sınıfı olarak tasarladığımız dersliğimizde boya badana yapılarak hazırlanmaya başlandı. Önümüzdeki günlerde ek binamıza dış cephe bakım onarımı ve boya badana yapılacak. Desteklerinden dolayı hayırsever iş adamı Sayın Onur SUER´e, Müdürü sayın Can AKTOR´a, teknik personellerine ve emekleri için ustalarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız´ın okunmasının ardından Okul Müdürümüz Seçkin BALCI günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.Öğrencilerimiz hazırladıkları programı sundular. Şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı. Törende emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Eyl

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız´ın ardından Okul Müdürümüz Seçkin BALCI günün anlam ve önemini anlatan açılış konuşmasını yaptı. Şiirler okundu, 4/A sınıfı korosu şarkılar söyledi. Birinci ve ikinci kademe öğrencilerimiz mikrofonu alarak okul ve eğitim hayatlarıyla ilgili duygu ve düşüncelerini anlattılar. İkinci sınıf öğrencilerimiz okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerimize "Hoşgeldiniz." diyerek idare ve öğretmenlerle birlikte çikolata ikram ettiler. Saracalar İlk ve Ortaokulu´ ndaki tüm öğrencilerimize başarılar yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz.